martes, 6 de noviembre de 2007

CASTELL DE L´EMPORDÀ

Traslladar-se al segle XIII i convertir-se en un senyor feudal és molt senzill si trepitges aquest hotel, un castell construit fa 900 anys i que va pertànyer a Pere Margarit, un capità que va servir a les ordres de Colom i que descobrí l´illa Margarita. Als anys 70, Salvador Dalí intentà comprar el castell per a la seva mussa gala, però la negocició va fracassar. Així, Albert Disk va descobrir aquest magnífic monument i va decidir comprar-lo i convertir-lo en el fantàstic establiment que és avui en dia.



35 habitacions amb espectaculars vistes des de dalt del turó on està ubicat, decorades individualment amb sedes portades de la Índia i mobles italians, marroquins i xinesos. Totes elles amb televisors de pantalla plana, cd i dvd, i totes les comoditats per a passar una excel.lent estada.
El castell compta també amb un fantàstic restaurant, guanyador de diversos premis i recomanat a la guia Michelin que està comandat pel chef Martijn Nijntjes, qui aconsegueix deleitar els seus clients amb deliciosos plats elaborats amb els ingredients més frescos.
L´ambient de l´hotel, la seva terrassa amb piscina o l´antiga bodega convertida avui en bar, conviden a relaxar-se, gaudir de les vistes i dels fantàstics capvespres de l´Empordà.
FITXA
Castell d´Empordà s/n
17115 La Bisbal d´Empordà (Girona)
Tlf: 972 64 62 54
Instal.lacions generals: Jardí, terrassa, piscina, biblioteca,sala de reunions, bar i restaurant.
Instal.lacions de les habitacions: aire acondicionat, calefacció, tv plana, cd, dvd, minibar, caixa de seguretat i acciés a internet.
Preus: de 135€ a 390€ (depenent de la temporada i de l´habitació).

No hay comentarios: