miércoles, 10 de octubre de 2007

SANT ROC

Si un hotel pertany a la cadena Rusticae ja dóna molta confiança, però si, a més, també pertany a Domus Selecta, l´elecció és quasi segura. Aquest és el cas de l´hotel Sant Roc, situat en un emblemàtic edifici modernista de Solsona i dissenyat pels arquitectes Ignasi Oms i Bernardí Martorell. Per a convertir-se en aquest establiment gairebé de luxe, l´hotel va ser totalment remoledat conservant l´estil propi de l´estructura original.



Compta amb 25 habitacions, de diverses categories i d´estils ben diferents, des de la més rústica fins a la més moderna, però totes amb televisors plans de LCD, wi-fi, minibar gratuit i espaiosos lavabos amb banyera hidromassatge.

A més, l´hotel posa també a disposició dels seus clients una zona d´spa, amb jacuzzi i banys de vapor, i una agradable terrasseta.
Per als qui passen una estada a l´hotel Sant Roc, una visita obligada és el seu restaurant, el Buffi, uns dels dos de què disposa, amb una cuina catalana d´autor, i segurament un dels millors restaurants de la ciutat.

És un hotel fantàstic, que, tot i no estar situat en una de les zones de més turisme de catalunya, val molt la pena per anar-hi a passar un tranquil i espectacular cap de setmana.
FITXA
Plaça de Sant Roc
25280 Solsona (Lleida)
Tlf: 973 480 006
Instal.lacions generals: saló amb llar de foc, terrassa-solàrium,2 restaurants, sales de convencions, spa.
Intal.lacions de les habitacions: climatització, Tv plana LSD, internet, minibar, caixa forta, banyera hidromassatge i carta de coixins.
Preu: de 100€ a 170€. Esmorzar, 10€/persona.

No hay comentarios: