martes, 6 de noviembre de 2007

LA PARADA DEL COMPTE

Una antiga estació de ferrocarril dels anys 40, situada en una finca de 5 hectàrees i amb una atrevida i avanguardista rehabilitació que ha fusionat elements industrials i contemporanis en les zones comunes i ha fet una original tematització a les habitacions que transporten als clients i viatgers a diferents indrets.

L´hotel compta amb nou habitacions dedicades a diversos llocs i decorades com a tals: Nova York, Estambul, França, Sevilla, Atocha, Mérida, València o Matarranya, totes amb sortida directa a un porxo, que condueix al jardí amb piscina i amb vàries terrasses sobre la riera d´un riu.


En el restaurant el Andén, càlid i acollidor com tot l´hotel, es pot gaudir d´una elaborada cuina contemporània d´arrels aragoneses i mediterrànies, així com d´una abundants i exquisits esmorzars amb embotits i productes típics de la zona.


És un lloc fantàstic per a una escapada romàntica, molt tranquil i amb la garantia d´un hotel de la cadena Rusticae.
FITXA
44597 Torre del Compte (Teruel)
Tlf: 978 76 90 72
Instal.lacions de l´hotel: saló-bar, sala de reunions, restaurant, jardí i piscina.
Instal.lacions de les habitacions: climatització, televisió, sala d´estar, barnussos, banyera hidromassatge i llibres de lectura.
Preus: de 110€ a 210€. Esmorzar, 12€/persona.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Notebook, I hope you enjoy. The address is http://notebooks-brasil.blogspot.com. A hug.