miércoles, 26 de septiembre de 2007

HOTEL DE NATURALEZA RODALQUILAR


Una de les coses que més crida l´atenció d´aquest hotel és que tingui una qualificació de 4 estrelles. I no és que estigui malament, tot el contrari, és bonic, molt tranquil i bastant agradable, però les instal.lacions i serveis que ofereix no estan a l´alçada de la majoria d´hotels de la mateixa categoria.

Es defineix com a 'hotel de naturaleza', no sé ben bé per què. Potser per la seva ubicació, allunyada de tot nucli urbà; potser per l´aigua, que esdevé una de les protagonistes d´aquest establiment gràcies a la seva magnífica piscina i a les fonts que hi ha; o potser per comptar amb un petit jardí amb algunes plantes, quelcom inusual en un entorn desèrtic com és el Cabo de Gata.


Les seves habitacions són correctes, però no massa espaioses. Decorades totes amb un estil rústic i un enorme capçal de llit de ceràmica dissenyat per l´Antonio Flores. Però fallen molt els lavabos. Els hi han intentat donar un toc d´hotel rural, amb rajoles grogues i cistellets de vímet per als sabons, però no hi ha cap moble funcional per a guardar tots els estris de neteja personal i la carxofa de la dutxa així com la banyera necessitem una urgent modernització.


I no parlem del restaurant. Diariament ofereix un menú de 16€ per als seus clients (i de 19€ per als que no ho són), bastant correcte, sobretot per als qui els agrada el gaspatxo, el salmorejo, l´ajoblanco o qualsevol crema de la llarga llista que poblen la cuina andalusa, però amb una escasssa i molt cara carta de vins (i això que una de les coses que ells mateixos ressalten del restaurant és la seva 'destacable bodega'!).


En definitiva, no seria un mal lloc per a passar uns dies tranquils en aquest parc natural, amb pocs veïns, estones de descans a la piscina, passejant descalç i amb banyador per totes les seves instal.lacions i gaudint del xiuxiueig de l´aigua, si no costés gairebé 90€ per persona. Molt car per lo que és en realitat.



FITXA

Paraje de los Albacetes - Rodalquilar

Tlf:950 38 98 38


Instal.lacions generals: Piscina, sauna, jacuzzi, gimnàs i restaurant.

Instal.lacions de les habitacions: Tv, aire acondicionat, calefacció i minibar.

Horari de restaurant: de 8h a 11h (esmorzar); de 13h30 a 15h30 (sopar); de 21h a 22h30 (sopar).

Preus: 42€/persona en temporada baixa; 54€/persona en temporada mitja; 73€/persona en temporada alta. Esmorzar inclòs.

No hay comentarios: