miércoles, 13 de junio de 2007

HOSTAL DE LA GLÒRIA

Inmortalitzat per Josep Maria de Sagarra, aquest hotelet de tres estrelles conserva tot l´encant dels temps passats. Ubicat a la petita població de Viladrau, enmig del parc natural del Montseny, l´entorn d´aquest hotel és inmillorable i les vistes des de la seva terrasseta són impressionants.

Les seves 26 habitacions, de decoració rústica, són àmplies i, sense grans luxes, compten amb totes les instal.lacions necessàries per a passar una estada acollidora. Com si fós un petit hotelet rural i familiar, el seu reduit personal és molt amable i atent i, tot i que a vegades siguin una mica lents (sobretot pel que fa a l´atenció en el servei dels esmorzars), és impossible enfandar-s´hi.

L´Hostal de la Glòria està avalat pels seus 50 anys d´experiència i per una excel.lent cuina casolana, amb productes de moltíssima qualitat i una presentació inmillorable.

És un lloc ideal per a passar un tranquil cap de setmana, per anar-hi amb criatures i per gaudir de la natura i de les envejables mansions de Viladrau.




FITXA


c/ Torreventosa, 12


Tlf:938 849 034


Instal.lacions de l´hotel: Piscina, solàrium, terrassa, jardí, restaurant, cafeteria
Instal.lacions de les habitacions: Tv per satèl.lit, bany complert, bressols.
Preus: 119€/hab. en temporada baixa; 149€/hab. en temporada alta. Esmorzar inclòs.
No admet animals.

La seva web

No hay comentarios: